Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Sayca İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 04542832253
Belgegeçer : 04542832233
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://saycaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Adres : Giresun Merkez Sayca Köyü Kalafatlı Mahallesi No7
VİZYON : Sayca İmam-Hatip Ortaokulu olarak ; Türk Milli Eğitiminin Genel amaçları ve Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, bilim çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve davranış özelliklerini gösteren, çevresi ile birlikte ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde etkili olan,üretken ve girişimci, milli birlik ve bütünlük bilinci kazanmış, Atatürk Milliyetçiliğini benimsemiş, katılımcı demokrasiye inanan, insan haklarına saygılı, haklarını bilen ve arayan, sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen ve inanan, aydın, kültürlü ve bilinçli, ülke, çevre ve dünya sorunlarına duyarlı ve ülke çıkarlarını kendi çıkarlarının üzerinde gören, hukukun üstünlüğünü benimsemiş ve kabullenmiş, doğruyu sadece bilen değil, aynı zamanda uygulayan insanlar yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Sayca İmam-Hatip Ortaokulu öğrencilerini Türk Milli Eğitiminin amaçları ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda bir üst öğrenime ve hayata iyi bir şekilde hazırlamak, öğrencilerimizi, aklın ve bilimin aydınlığında, ülke ve dünyada gelişen olaylara ilgili, düşünen, araştıran ve yorumunu ortaya koyan bireyler yetiştirmek, bu okuldan sonra istedikleri liseye geçebilecek bilgi birikimi verilmiş olarak mezun etmek, ileriki yaşantılarında iyi bir meslek edinmiş bir birey olarak görmektir.
BAŞARILAR : 2016-17 Eğitim Öğretim yılında Okul Badminton takımı il 3.sü oldu. 2019-2020 eğitim öğretim yılı okullar arası yapılan Yıldızlar Badminton turnuvasında okulumuz kızlarda il 4.sü erkeklerde il 3.sü olmuştur. 2021-2022 eğitim öğretim yılı okullar arası yapılan Yıldızlar Dart İl Müsabakalarında okulumuz erkeklerde il 2.si olmuştur. 2021-2022 eğitim öğretim yılı okullar arası yapılan Yıldızlar Atletizm İl Müsabakalarında okulumuz erkeklerde il 2.si olmuştur. 2021-2022 eğitim öğretim yılı okullar arası yapılan Küçükler Judo İl Müsabakalarında okulumuz öğrencileri bireysel olarak il 1.leri olmuşlardır. 2021-2022 eğitim öğretim yılı okullar arası yapılan Küçükler Judo Grup Müsabakalarında okulumuz öğrencileri bireysel olarak dereceler almışlardır.

Öğretmen :10
Öğrenci :54
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :54
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08:30 - 14:40 Pazartesi, Salı, Perşembe , Cuma 08:30 - 15:30 Çarşamba
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Servis yok.
Ulaşım : Malpazarından Manar Minibüslerine binilir. Burhaniye Köprüsünü geçtikten sonra ilk köprünün yanında okulumuz yer almaktadır. (Batlama Grup Yolu)
Yerleşim Yeri : Sayca Köyü-Merkez/GİRESUN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 15 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Badminton, Voleybol, Masa Tenisi, Atletizm, Dart
Bilimsel Etkinlikler : 4006 TUBİTAK Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları : Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : eTwinning (Okuldaki Yeşil Gelecek Projesi)
Diğer Hususlar : ...
Yazdır :